Welkom bij GeoScience

De website Geoscience is nog een restant uit mijn schoolperiode. De website werd volledig op eigen kosten (webruimte en domein) beheerd, toen ik met de leerlingen van het 5de en 6de jaar secundair onderwijs voor geografie werkte met het systeem van begeleid zelfstandig leren en online oefeningen en ondersteuning aanbood voor chemie, natuurwetenschappen en geografie voor het 3de en 4de jaar. Dit alles nog voor de introductie van DOKEOS en SmartSchool.

De inhouden, eigen 'handboek' en studiewijzers voor BZL zijn verwijderd maar voor geïnteresseerden voorlopig nog beschikbaar. Ook de ondersteuning geografie en de ondersteuning en eigen werkboek chemie voor het 3de en 4de jaar werden verwijderd. Zo ook alle verwijzingen naar de school en de leerlingen (eigen excursiegidsen, fotoalbums van didactische uitstappen, eigen handboeken, eigen werkboeken, klasexperimenten,...).
De website is van de oorspronkelijke webserver gehaald en het domein (www.geoscience.be) is verdwenen uit besparingsoverwegingen. De relevante info vind je nu hier.